Huis > Products > Industriële Waterharder >
Luchtgekoelde industriële waterkoeler 15 pk 15 ton scrolltype

Luchtgekoelde industriële waterkoeler 15 pk 15 ton scrolltype

Luchtgekoelde industriële waterkoeler

industriële waterkoeler 15 pk

15 ton industrieel koelsysteem

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

ANGES

Modelnummer:

HBC-15

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Type:
Luchtgekoeld
Compressortype:
scroll type
Capaciteit:
45,4 kW, 15 ton
Koelmiddel:
R410a
Verdamper:
Shell en buis
Condensor:
Gevinde koperen buis + ventilator met buitenste rotor
Spanning:
3PH~220V/380/415V~50HZ/60HZ
Voorwaarde:
Gloednieuw
Garantie:
12 maanden
Sollicitatie:
Industriële koeloplossingen
Watertank:
145L
Waterpomp:
inbegrepen, 2-4bar
Betaling & het Verschepen Termijnen
Verpakking Details
Multiplex geval
Levertijd
10-35 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Productomschrijving

Industriële waterkoeler 15 pk Luchtgekoeld waterkoelsysteem Koelapparatuur Scrolltype Waterkoeler Lab-koelmachine

 

LUCHTGEKOELDE SCROLL-KOELMACHINES
Luchtgekoelde industriële koelmachines van 3 kW tot 185 kW uitgerust met componenten van wereldklasse, waaronder een zeer efficiënte scrollcompressor.Ze gebruiken omgevingslucht om het koelmiddel af te koelen om uw industriële processen krachtig te houden.Luchtgekoelde koelmachines zijn op zichzelf staande units en vereisen geen extra apparatuur om te functioneren.

 

Specificaties waterkoeler

Model

HBC-15
nominaal koelvermogen kcal/u 39044
  k 45.4
ingangsvermogen k 15.21
stroomvoorziening 3PH/380V/50HZ
koelmiddel type R410a
  soort controle Expansieklep
compressor type hermetische rol
  vermogen (kW) 12.61
condensator type gevinde koperen buis + geluidsarme buitenste rotorventilator
  koelluchtstroom (m3/h) 15000
verdamper type Schelp en buis
  gekoelde vloeistofstroom (m3/h) 7.83
  volume(L) 300
  diameter inlaat- en uitlaatpijp (inch) 2
pomp vermogen (kw) 1.5
  debiet (m3/h)  
  lift(m) 20
veiligheids bescherming compressor oververhitting, overstroom, hoge en lage druk, oververhitting, stromingsschakelaar, fasevolgorde, ontbrekende fasen, oververhitting uitlaat, antivries
gewicht kg 750
dimensie mm 1850*990*1780
 

Type industriële koelmachines (basis op condensortype)

 

Er zijn tegenwoordig twee hoofdtypen industriële koelmachines in gebruik: luchtgekoelde koelmachines, watergekoelde koelmachines. Zowel luchtgekoelde als watergekoelde koelmachines zijn grotendeels hetzelfde, het belangrijkste verschil zit in de manier waarop het koelmiddel wordt gekoeld (condensor is verschillend).

 

1. Luchtgekoelde koelmachines gebruiken omgevingslucht (via een koelventilator) om het koelmiddel in de koelcondensor af te koelen en zijn op zichzelf staande units waarvoor geen extra apparatuur nodig is om te functioneren. Gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan watergekoelde systemen.

2. De meest voorkomende typen watergekoelde koelmachines gebruiken water uit een externe toren om het koelmiddel in de condensor af te koelen.Watergekoelde koelmachines zijn over het algemeen efficiënter dan luchtgekoelde koelmachines.

3. De luchtkoeler die is uitgerust met een koelventilator kan direct werken, de watergekoelde koelmachine moet een watertoren en pomp installeren om te kunnen werken.

 

Kenmerken van industriële chiller-unit

 

1. Het innovatieve ontwerp van het waterkoelersysteem en de moderne technologie aan de voorkant zorgen voor een hogere koelefficiëntie voor uw proces.

2. Het ontwerp van de luchtkoeler is zeer compact en gemaakt van hoogwaardige materialen.Het heeft een sterkere duurzaamheid en een langere levensduur.

3. Industriële koelmachine heeft hoge druk, lage druk, overbelasting, waterniveau, fasevolgorde en andere beveiligingen om de veilige werking van de koelmachine te garanderen.

4. De koelmachine heeft een breed scala aan toepassingen en kan worden gebruikt in de rubber- en kunststofindustrie, chemische industrie, laserindustrie, etc.

5. Industriële waterkoeler is eenvoudig te bedienen, te installeren en te onderhouden

 

Voordeel van toepassingen met industriële koelmachines

 

1. Zorg voor een constante temperatuur en een constante waterstroom van gekoeld water naar de productielijn, om de productiesnelheid te verhogen en de efficiëntie van de productie te waarborgen.

2. Nauwkeurige temperatuurregeling, de watertemperatuur kan nauwkeurig zijn tot ± 1 ℃, om eindproducten van de hoogste kwaliteit te garanderen.

3. De koelvloeistof wordt gerecirculeerd om afval en kosten te verminderen.

4. Waterkoelsystemen voorkomen schade aan warmtegevoelige industriële componenten en voorkomen ongewenste uitvaltijd voor reparaties die de productie zouden kunnen vertragen of zelfs helemaal stopzetten.

 

Wat zullen we doen voordat de koelmachine wordt afgeleverd?


1. Na de montage van de industriële koelmachine vullen we gedurende 24 uur stikstof in voor drukhandhavingstests om te controleren of er lekkage is in het koelsysteem van de koelmachine.
2. Tap de stikstof af, zuig het koelsysteem leeg en stel de parameters in, schakel vervolgens de koelmachine in en vul tegelijkertijd koelmiddel bij.
3. Debuggen en testen van de koelmachine.
4. Nadat de koelmachine in bedrijf is gesteld, gereinigd en geëtiketteerd is, moet de koelmachine vóór levering worden geïnspecteerd voordat deze wordt verpakt in multiplex kisten om ervoor te zorgen dat de koelmachine tijdens het transport in goede staat kan verkeren.

 

Hoe het model van de koelmachine selecteren?

  1. We moeten de warmtebelasting van uw proces of de koelcapaciteit van uw koelmachine weten.
  2. Vereiste watertemperatuur, waterdruk en debiet.
  3. Toepassing en voeding in lokaal.
  4. Max.Omgevingstemperatuur in de zomerdag
  5. Aangepaste speciale specificaties zijn acceptabel.Neem contact met ons op voor meer chiller Specificatie op nummer +86 13923791048.

 

Installatie en onderhoud van luchtgekoelde industriële chillers

 

Onderhoud:Luchtgekoelde koelmachines elimineren de noodzaak van koeltorens en geen waterbehandeling, reiniging van de condensorbuizen van de koelmachine, mechanisch onderhoud van de toren.

 

Installatie:De meeste luchtgekoelde koelmachines zijn verpakte systemen die de luchtgekoelde condensor met vinnen, de verdampercompressor en de verdamper bevatten. Sommige zijn een ingebouwde wateropslagtank en pomp, ze zijn in de fabriek ontworpen en geconfigureerd voor optimale prestaties en betrouwbaarheid, wat het ontwerp vermindert en de installatie vereenvoudigt.

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Industriële Waterharder Leverancier. Copyright © 2022-2023 agschiller.com . Alle rechten voorbehoudena.