Huis > Products > Schroeftype harder >
Industrieel Industrieel het Water Koeler Systeem 320HP van de water koeler Airconditioning

Industrieel Industrieel het Water Koeler Systeem 320HP van de water koeler Airconditioning

Airconditioning industrieel waterkoelersysteem

industrieel waterkoelersysteem 560HP

CE-schroefcompressorkoeler

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

ANGES

Modelnummer:

320pk

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Type:
Water Gekoeld Schroeftype
Het koelen capaciteit:
1229 kW
Compressor:
320hp
Condensator:
Shell en Buis
Evaporator:
Shell en Buis
Voltage:
3PH~220V/380V/415V~50HZ/60HZ
Voorwaarde:
Gloednieuw
Afmeting (l*w*h):
4350*1320*2150 mm
Garantie:
12 maanden
Koelmiddel:
R22/R134a/R407c/R410a
Gewicht:
4730 kg
Temperatuur:
5℃~30℃
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Verpakking Details
multiplex geval
Levertijd
30 dagen
Betalingscondities
T/T, L/C
Productomschrijving
De industriële het Procédé van de Water Koelere Water Gekoelde Koelere Industriële Koeling Koelere Harder van het de Efficiencywater van het Airconditioningswater Koelere

Industriële het waterharder van de koelings ener besparing
 
Is de schroef koelere capactiy waaier van 140kw aan 760kw, waterkoelingstemperatuur als regelbare 5 - 30 ℃. Zie voor nadere informatie onze schroef koelere catalogus.
De schroefharder is perfecte keus dat voor proces het koelen voor hittedissipatie en hitteextractie gebruikt aangezien het essentieel is om hoogte op te brengen - kwaliteitsproducten. Dit omvat proces zoals plastic injectie, plastiek, fles die, film het blazen en veel andere thermoplastische materialen uitdrijven blazen die moeten aan hun gesmolten temperatuur worden verwarmd en dan door koelwater van industriële harder worden hard gemaakt.
De met water gekoelde koelere systemen hebben een koeltoren en gebruiks een koelwater voor hittedissipatie en het is hogere efficiency dan luchtgekoelde harders, die perfecte keus is dat voor proces het koelen voor hittedissipatie gebruikt. Dit systeem omvat hieronder punt.
 
Met water gekoelde harder
Koeltoren
Koelpomp
De geïsoleerde tank van de wateropslag

 

Hoe te tussen lucht te beslissen en koelde koelde het water koelere types?

In een luchtgekoeld koeler, heet koelmiddel die de de vincondensator ingaan van de koperbuis en het wordt blootgesteld aan atmosferische lucht voor hittedissipatie. De luchtgekoelde harder heeft ingebouwde ventilator en geen behoefte koeltoren voor verrichting, gemakkelijkere installatie, lagere onderhoudskosten en bespaart water.

 

Anderzijds, in een met water gekoeld koeler, heet koelmiddel wordt het gas verzonden naar een met water gekoelde warmtewisselaar (shell en buiscondensator) voor hittedissipatie. Aldus, zal het koelwater van een koeltoren vergen.

 
Met water gekoelde schroef koelere specificatie

ModelItem

Ags-320WDH
Nominale het koelen capaciteit kcal/h 1056940
  kW 1229
Inputmacht kW 244
Maximum lopende stroom A 555.2
Voeding 3PH-380V-50HZ
Koelmiddel Type R22
  Type van controle uitbreidingsklep
Compressor Type semi-hermetic schroef
  Macht (kW) 121.8×2
  Startwijze Y△
  Capaciteitscontrole 0-25-50-75-100
Evaporator Type shell en buis
  Gekoelde vloeibare stroom (m3/h) 211.4
  Pijpdiameter (duim) 6
Condensator Type shell en buis
  Het koelen waterstroom (m3/h) 253
  Pijpdiameter (duim) 5×2
Veiligheidsbescherming de compressor over temperatuurbescherming, over ladingsbescherming, hoge en lage drukbescherming, de bescherming van de stroomschakelaar, keerde en niet hebbend fasebescherming, antivriesbescherming, smeltbare bescherming om.
Afmeting mm 4350*1320*2150
Netto gewicht kg 4730
Lopend gewicht kg 5150
 

Met water gekoelde schroef koelere featurers

 1. De goedkeuring van hoog rendement en energy-saving compressoren van de rangmerken van wereldklasse, de condensatoren en de evaporatoren van uitstekende kwaliteit, hoge het koelen efficiency, stabiele prestaties, levensduur met geringe geluidssterkte en lange.
 2. Het controlesysteem keurt PLC van Siemens controlemechanisme goed en LCD het touche screen, controleert nauwkeurig de het koelen capaciteit en de koellading van de eenheid in realtime om de beste passende staat te bereiken, ervoor te zorgen en dat de eenheidslooppas bij de beste efficiency bedrijfskosten te drukken.
 3. Kan de koelere de capaciteitscontrole van de schroefcompressor controlesysteem goedkeuren in vier fasen (100%-75%-50%-25%), in drie stadia (100%-66%-33%) of stepless.
 4. Pijpen van het hoog rendement verbeteren de intern ingepaste koper het effect van de hitteoverdracht zijn meer efficiënte energie.
 5. De machine allen wordt gemaakt van oshell en de de buisevaporator en condensator, de gelaste structuur zijn etc. eenvoudige, stevige hoge structuur, - kwaliteit, compacte structuur, met lange levensuur.

Voordeel van waterkoelingsharder

 
 • De energieefficiency.water - cooled harders zijn over het algemeen efficiënter dan luchtgekoelde harders door koelwater voor hittedissipatie van koeltoren te gebruiken.
 • . Water de schroef gekoelde harders met geringe geluidssterkte zijn stillere verrichting dan luchtgekoelde systemen.
 • Geen nodig open plek. Met water gekoelde harders geen behoefte in een open plek met overvloed van verse lucht in openlucht blijven om te werken. De hardersinstallatie kan binnen zijn, wat tot hen ideaal voor bedrijven maakt die genoeg openluchtruimte niet hebben.
 • De lagere operationele kosten en besparen tijd

Voordeel van proces koelere toepassingen

 • De capaciteit om constante en nauwkeurige controle van de procestemperatuur te handhaven.
 • De koelvloeistof kan rechtstreeks aan de bron van de toepassingshitte aan gestegen productiesnelheid worden geleverd en efficiencyproductie verzekeren
 • Het nauwkeurige vermogen van de temperatuurcontrole, om de hoogste kwaliteitseindproducten te verzekeren.
 • Verhinderen de water koelere systemen schade die aan warmtegevoelige industriële componenten ongewenste reparatieonderbreking verhinderen die productie vertragen of totaal zou kunnen stoppen.

De koelere dienst van fabrikant

 1. Alle harders worden voorzien van 12 van de vrije onderhoudsmaanden dienst.

  Verstrek technische verklaring, koelere het zuiveren steun, technische opleiding en koelere onderhoudsbegeleiding.

  Indien nodig, kunnen de naverkoopingenieurs de dienst ter plaatse zijn die door beide partijen door mededeling wordt bevestigd. Op sommige gebieden, kunnen de lokale handelaars de snelle en geschikte dienst verlenen.

  Verstrek de van het luchtharder en water harder vereiste delen snel om het normale gebruik van klanten te verzekeren. Indien nodig, kan een deel van de dragende delen voor steun na bevestiging door beide partijen worden verstrekt.

  De koelere onderhoudsdienst buiten de garantieperiode, life-long het volgen onderhoud, kostprijs om materiaaldelen te verstrekken.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Industriële Waterharder Leverancier. Copyright © 2022-2023 agschiller.com . Alle rechten voorbehoudena.