75 ton watergekoelde centrale koelmachine

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam ANGES
Modelnummer 75Pk
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details multiplex geval
Levertijd 25 dagen
Betalingscondities T/T, L/C

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Naam Watergekoelde schroefkoeler Capaciteit 75pk
Compressor Schroeftype Compressor vermogen 56,1kw
Interne pomp 100m³/uur, 2bar Externe pomp 100m³/uur, 2bar - 8bar
Koelmiddel R22, R407c, R134a Expansieklep Danfoss of Emerson
PLC Siemens Koeldienst online ondersteuning, video technische ondersteuning, site service in sommige gebieden
Hoog licht

75 ton watergekoelde centrale koelmachine

,

watergekoelde centrale koelmachine 75 pk

,

75 pk gecentraliseerd gekoeld watersysteem

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoge effectieve schroefkoeler 75ton waterkoeler Centrale koelmachine Geluidsarm koelmachinepakket Outdoor koelmachine

 

Deze waterkoelerpakketunit is een geïntegreerde industriële koelunit met koelmachine, waterpomp, watertank en bedieningspaneel.De geïntegreerde watergekoelde koelmachine is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor de installatiekosten aanzienlijk worden verlaagd.

 

Item

AGS-75WSHI
nominaal koelvermogen kcal/u 231924
  k 269,7
ingangsvermogen k 71
maximale lopende stroom EEN 162
stroomvoorziening 3PH-380V-50HZ
koelmiddel type R22
  soort controle expansieklep
compressor type semi-hermetische schroef
  Vermogen (kW) 56.1
  opstart modus Y-△
  CAPACITEITSREGELING 0-25-50-75-100
verdamper type schelp en buis
  gekoelde vloeistofstroom (m3/h) 46.4
  pijpdiameter (duim) 4
condensator type schelp en buis
  koelwaterstroom (m3/h) 58
  pijpdiameter (duim) 4
veiligheids bescherming compressor oververhittingsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, hoge- en lagedrukbeveiliging, stromingsschakelaarbeveiliging, omgekeerde en ontbrekende fasebeveiliging, antivriesbeveiliging, smeltzekering.
Tank L 3000
Externe circulatiepomp Vermogen (kW) 7.5
  Lift(m) 24.1
Interne circulatiepomp Vermogen (kW) 7.5
  Lift(m) 22
dimensie mm 3600*2250*1995
netto gewicht kg 2185
lopend gewicht kg 5230
 
Kenners van watergekoelde schroefkoelmachine
 1. Grote capaciteit.Anges watergekoelde schroefkoelers hebben een grote koelcapaciteit van 120k tot 1600kw.De geleverde gekoelde watertemperatuur ligt binnen een bereik van 5℃-30℃.
 2. Instelbare watertemperatuur: Watergekoeld type chiller outptu gekoeld water van +5 tot +30℃. Watertemperatuur en stroomsnelheid kunnen worden aangewezen en instelbaar in het regelbereik.
 3. Stabiele prestaties: Anges verpakte watergekoelde schroefkoeler uitgerust met origineel beroemd merk Semi-hermetische schroefcompressor aangenomen, voorzien van voldoende koelcapaciteit, stabiele prestaties en uitstekende kwaliteit.Eenvoudige structuur, minder bewegende delen, laag uitvalpercentage, hoge veiligheidsfactor, grote koelcapaciteit.
 4. Energiebesparing en energiebesparing: De capaciteitsregeling van de schroefkoelmachine kan vier (100% -75% -50% -25%) of drie (100% -66% -33%) automatische aanpassingsmogelijkheden zijn, die effectief het energieverbruik kunnen besparen op basis van het daadwerkelijke gebruik van warmte lading, om effectief energie te besparen.
 5. Lange levensduur: Shell en tube verdamper en condensor, de gelaste structuur is eenvoudig, stevige structuur, hoge kwaliteit, compacte structuur, lange levensduur enzovoort.
 6. Eenvoudige installatie en bediening:Dit 120 ton industriële waterkoelersysteem met schroefcompressor is uitgerust met een waterpomp van het bekende merk, met een grote stroom, hoge efficiëntie en duurzaamheid.Klein formaat, eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedienen.

Het verschil tussen luchtgekoelde koelmachine en watergekoelde koelmachine

Een luchtgekoelde koelmachine verwijst naar een koelmachinesysteem dat de omgevingslucht rond de condensoreenheid gebruikt om het koelmiddel af te koelen en terug te condenseren tot een vloeistof.Met andere woorden, de luchtgekoelde koelmachines gebruiken ventilatoren om de warmte van het koelmiddel van de koelmachine af te voeren, maar de watergekoelde moeten een koeltoren installeren om te kunnen werken. -buisreiniging, mechanisch onderhoud van de toren en vorstbescherming.

 

Waterkoeler service van fabrikant

Wij zijn fabrikant van industriële koelmachines, koelmachineservice kan online ondersteuning zijn, technische video-ondersteuning, service op locatie in sommige gebieden is beschikbaar.

Service op locatie wordt uitgevoerd door onze distributeur van waterkoelers, Indonesië, de Filippijnen, Thailand, Singapore, Maleisië, Australië, de Verenigde Staten, Israël, Egypte enzovoort.

 1. Alle koelmachines zijn voorzien van 12 maanden gratis onderhoudsservice.
 2. Geef technische uitleg, ondersteuning bij het debuggen van de koelmachine, technische training en begeleiding bij het onderhoud van de koelmachine.
 3. Indien nodig kunnen after-sales technici on-site service zijn die door beide partijen wordt bevestigd via communicatie. In sommige gebieden kunnen lokale dealers snelle en gemakkelijke service bieden.
 4. Lever snel de benodigde onderdelen voor de luchtkoeler en waterkoeler om het normale gebruik van klanten te garanderen. Indien nodig kan een deel van de slijtdelen worden geleverd als back-up na bevestiging door beide partijen.
 5. Chiller-onderhoudsservice buiten de garantieperiode, levenslang volgonderhoud, kostprijs om apparatuuronderdelen te leveren.