Kleine industriële koelmachine van 3 pk

Plaats van herkomst China
Merknaam ANGES
Modelnummer 3TR
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details Multiplex geval
Levertijd 25 dagen
Betalingscondities T/T, L/C

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Compressortype Hermetische rol Compressor vermogen 3tr
Koelcapaciteit 10,4 kW Type Watergekoeld type
Pomp druk 2 bar Materiaal watertank Roestvrij staal
Origineel Shenzhen China-fabrikant Pakketjes Multiplex geval
Hoog licht

3pk kleine industriële koelmachine

,

3tr kleine industriële koelmachine

,

3pk kleine industriële waterkoeler

Laat een bericht achter
Productomschrijving

3ton watergekoelde koelmachine 3 pk kunststof proceswaterkoeler Energiebesparende watergekoelde koelmachine Kleine scroll-koelmachine

 

Waarom een ​​koelmachine gebruiken voor uw spuitgietproces?
Industriële koelmachine is een koelsysteem dat wordt gebruikt om de temperatuur van het productieproces te verlagen. Tijdens het spuitgietproces kan de waterkoeler een constante en juiste koeltemperatuur in uw procesapparatuur handhaven, waardoor de koeltijd in de mal wordt verkort en de kwaliteit van uw producten.

 

Watergekoelde koelmachine voor procestoepassingen in de kunststofindustrie

Watergekoelde koelmachines zijn over het algemeen efficiënter dan luchtgekoelde koelmachines. Ze werken stiller dan luchtgekoelde systemen en verwarmen de werkplaats niet. Ze kunnen dus naast elke plastic machine worden geïnstalleerd voor eenvoudigere installatie en bediening.

Kunststof spuitgieten is een van de cruciale fabricageprocessen. De zeer efficiënte industriële waterkoeler kan de hoeveelheid tijd die aan elke batch in het spuitgietproces wordt besteed aanzienlijk verminderen.Anges-koelmachines van 5 pk tot 60 pk zijn populair voor kunststof spuitgieten, blaasvormen, PET-voorvormen, kunststof extruder enzovoort. Waterkoeler 5ton is bijvoorbeeld beschikbaar voor een injectiemachine van ongeveer 350 ton.

 

Specificatie voor klein watergekoeld koelsysteem

Model

AWK-3
nominaal koelvermogen Kcal/u 8944
  k 10.4
ingangsvermogen k 2.47
stroomvoorziening 3PH~380V/50HZ
koelmiddel type R22
  soort controle Capillair
compressor type Hermetisch roltype
  Vermogen (kW) 2.1
condensator type Schelp en buis
  Koelwaterstroom (m3/h) 2.2
  Inlaat- / uitlaatpijpkaliber (inch) 1
verdamper type Schelp en buis
  Gekoelde waterstroom (m3/h) 1.8
  Tankvolume (L) 60
  Inlaat- / uitlaatpijpkoeler (inch) 1
Waterpomp Vermogen (kW) 0,37
  Lift(m) 20
Veiligheids bescherming compressor oververhitting, overstroombeveiliging, hoge- en lagedrukbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, stromingsschakelaarbeveiliging, fasevolgorde of ontbrekende fasebeveiliging, uitlaatoververhittingsbeveiliging
netto gewicht kg 170
Dimensie mm 1250*600*120

 

 
Kenmerken voor kleine watergekoelde scroll-koelmachines
 1. Deze 3Tr-waterkoeler maakt gebruik van een bekende merk-scrollcompressor. De scroll-compressor heeft de voordelen van een klein volume, een laag geluidsniveau, een laag gewicht, weinig trillingen, een laag energieverbruik, een lange levensduur en een betrouwbare werking.
 2. Zeer efficiënte verdamper van het shell-and-tube-type, ingebouwde roestvrijstalen 304 watertank, eenvoudig te installeren en te gebruiken.
 3. De shell and tube condensor heeft een lage condensatietemperatuur, een goed koeleffect, geschikt voor middelgrote en grote koelsystemen. Hij kan gemakkelijk werken, zelfs bij warm weer.
 4. Deze industriële watergekoelde koelmachine is uitgerust met gemodelleerde temperatuurregelingen, die de watertemperatuur nauwkeurig kunnen meten en regelen binnen het bereik van 5C-30C.
 5. Dit beveiligingssysteem voor de koelmachine omvat bescherming tegen oververhitting van de compressor, bescherming tegen hoge/lage druk, bescherming tegen ontbrekende fasen/volgorde, bescherming tegen stroomsnelheid en vorstbeveiliging.

Waterkoeler service van fabrikant

Anges is gespecialiseerd in het produceren van industriële koelmachines sinds 2004, om flexibele koeloplossingen te bieden voor alle industrieën door het gebruik van hoogwaardige componenten.We bedienen de kunststofverwerkende industrie, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de metaalverwerkende industrie en nog veel meer.De koelcapaciteit van onze waterkoeler is van 3 kW -180 kW, de temperatuur van de wateruitlaat is van -40 tot +30 ℃.In sommige landen kunnen we on-site service bieden door onze agenten of partnersom onze klanten snel en gemakkelijk van dienst te zijn, Indonesië, Filippijnen, Thailand, Singapore, Australië, de V.S., Mexico, Marokko etc.,

 1. Alle koelmachines worden geleverd met 12 maanden gratis onderhoudsservice.
 2. Chiller-onderhoudsservice buiten de garantieperiode, levenslang volgonderhoud, kostprijs om apparatuuronderdelen te leveren.
 3. Alle koelmachines worden geleverd met 12 maanden gratis onderhoudsservice.
 4. Geef technische uitleg, ondersteuning bij het debuggen van de koelmachine, technische training en begeleiding bij het onderhoud van de koelmachine.
 5. Indien nodig kunnen after-sales technici on-site service zijn die door beide partijen wordt bevestigd via communicatie. In sommige gebieden kunnen lokale dealers snelle en gemakkelijke service bieden.
 6. Chiller-onderhoudsservice buiten de garantieperiode, levenslang volgonderhoud, kostprijs om apparatuuronderdelen te leveren.