100 Tr industriële watergekoelde schroefkoeler

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam ANGES
Modelnummer 100Tr
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details multiplex geval
Levertijd 25 dagen
Betalingscondities T/T, L/C

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Type Watergekoeld type Compressor Zeer efficiënt schroeftype
Koelmiddel R22, R407c, R134a Ingangsvermogen 73,9 kW
Koelcapaciteit 373,9 kW Stroomvoorziening 3ph/380v/50hz
controleur PLC en touchscreen Verdamper Droog Type Shell en Tube
Hoog licht

100 Tr watergekoelde schroefkoeler

,

Industriële watergekoelde schroefkoeler

,

100 Tr schroefwaterkoeler

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Watergekoelde schroefkoelmachine 100ton industriële watergekoelde schroefkoelmachine 100 Tr industriële watergekoelde koelmachine
 
Waterschroefkoeler - efficiënte industriële koeling
Het capaciteitsbereik van de schroefkoeler is van 140 kW tot 1600 kW, de temperatuur van de waterkoeling indien instelbaar 5 - 30 ℃. De schroefkoelercompressor is Zie onze schroefkoelercatalogus voor meer details.
 
Waarom een ​​koelmachine met schroefcompressor gebruiken?
Schroefcompressor heeft de voordelen van een eenvoudige structuur, grote koelcapaciteit, energiebesparing en hoog rendement.Het heeft niet de cilinder die nodig is voor de zuigercompressor, zuiger, zuigerveer, cilindervoering en andere kwetsbare onderdelen, dus de werking is stabieler en betrouwbaarder, laag uitvalpercentage en langere levensduur.Onderhoud van industriële watergekoelde koelmachines is zeer eenvoudig en bespaart kosten.
 
Het toepasselijke drukbereik van de zuigercompressor is breed, de prijs is relatief goedkoop, eenvoudig te bedienen. Maar het heeft een complexe en zware structuur, veel slijtdelen en een zware onderhoudsdruk.
 
Specificatie

Model

AGS-100WSH
nominaal koelvermogenkcal/u321554
k373,9
ingangsvermogenk73,9
maximale lopende stroomEEN168,4
stroomvoorziening3PH-380V-50HZ
koelmiddeltypeR22
soort controleexpansieklep
compressortypesemi-hermetische schroef
hoeveelheid1
opstart modusY-△
CAPACITEITSREGELING0-25-50-75-100
verdampertypeschelp en buis
gekoelde vloeistofstroom (m3/h)64.3
pijpdiameter (duim)4
condensatortypeschelp en buis
koelwaterstroom (m3/h)77
pijpdiameter (duim)4
veiligheids beschermingcompressor oververhittingsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, hoge- en lagedrukbeveiliging, stromingsschakelaarbeveiliging, omgekeerde en ontbrekende fasebeveiliging, antivriesbeveiliging, smeltzekering.
dimensiemm3500*1050*1600
netto gewichtkg1720
lopend gewichtkg1960
 

Het verschil tussen luchtgekoelde koelmachine en watergekoelde koelmachine
Een luchtgekoelde koelmachine verwijst naar een koelmachinesysteem dat de omgevingslucht rond de condensoreenheid gebruikt om het koelmiddel af te koelen en terug te condenseren tot een vloeistof.Met andere woorden, de luchtgekoelde koelmachines gebruiken ventilatoren om warmte af te voeren.
 
De meest voorkomende soorten waterchillers gebruiken water van een externe koeltoren om het koelmiddel in de condensor te koelen. Ze moeten een koeltoren en een koelpomp installeren om te kunnen werken.aangezien ze een constante toevoer van water nodig hebben voor koeling, zijn ze mogelijk niet geschikt voor locaties met watertekorten of -beperkingen.
 
Kenmerken van watergekoelde waterkoelmachines

 1. Anges watergekoelde schroefkoelers hebben een grote koelcapaciteit van 120k tot 1600kw.De geleverde gekoelde watertemperatuur ligt binnen een bereik van 5℃-30℃.
 2. Zeer efficiënte verdamper van het shell-and-tube-type om rechtstreeks op een grote watertank aan te sluiten.
 3. De shell and tube condensor heeft een lage condensatietemperatuur, een goed koeleffect, geschikt voor middelgrote en grote koelsystemen. Hij kan gemakkelijk werken, zelfs bij warm weer.
 4. De capaciteitsregeling van de schroefkoelercompressor kan worden gebruikt in vier trappen (100%-75%-50%-25%) of drie trappen (100%-66%-33%) en zonder trapregeling.
 5. PLC-besturingssysteem, geïntegreerde controller, volledig automatische werking, om foutwaarschuwing te geven.
 6. Er zijn complete veiligheidsvoorzieningen aanwezig, waaronder oververhitting van de compressor, overstroom, hoge en lage druk, oververhitting, stromingsschakelaar, enz.

Service voor industriële waterkoelers van fabrikant

 1. 1.Alle koelmachines worden geleverd met 12 maanden gratis onderhoudsservice.
 2. Geef technische uitleg, ondersteuning bij het debuggen van de koelmachine, technische training en begeleiding bij het onderhoud van de koelmachine.
 3. Indien nodig kunnen after-sales technici on-site service zijn die door beide partijen wordt bevestigd via communicatie. In sommige gebieden kunnen lokale dealers snelle en gemakkelijke service bieden.
 4. Lever snel de benodigde onderdelen voor de luchtkoeler en waterkoeler om het normale gebruik van klanten te garanderen. Indien nodig kan een deel van de slijtdelen worden geleverd als back-up na bevestiging door beide partijen.
 5. Chiller-onderhoudsservice buiten de garantieperiode, levenslang volgonderhoud, kostprijs om apparatuuronderdelen te leveren.

100 Tr industriële watergekoelde schroefkoeler 0