Hoe te om Harder in de Winter te handhaven

January 1, 2020

 

In de zomer, moeten vele fabrieken de koelere for24-uren in werking stellen elke dag, wat zeer hoog rendement is. Maar in de winter, vele de behoefteharders van fabrieken insome areasdon't om te koelen. Wanneer sluit de harder, moeten wij een goed werk in het onderhoud van harder, zodat hoe te om harder in de winter te handhaven doen?

Maak schoon
1. Sluit de waterbron van de harder af, en maak het water binnen de de eenheidscomponenten en pijpen schoon om watercorrosie van de eenheidscomponenten na de sluiting te vermijden of koperpijp met te lage temperatuur vorst-te zwellen.

Tegelijkertijd, zou de afvoerkanaalnoot onder de waterpomp moeten worden losgeschroeft om het resterende water in de waterpomp af te voeren, om het watersysteem te verhinderen wegens de lage omgevingstemperatuur te bevriezen, en tot de en evaporator barst te leiden die die de koelmiddelenlekkage of de schade van de pompdrijvende kracht en andere fouten kunnen veroorzaken barst.

2.Clean de ventilators van de luchtgekoelde harder en houden het in schoon.

3.Whether de tank van evaporator is anyimpurity, en verwijdert het.


4.Check het gebruiken van smeerolie door gegevensbestanden, en vervangend de smeerolie regelmatig volgens de normen om een goede smering te handhaven.


5.Cooling de waterpijpen van de harder moeten worden geïsoleerd die niet alleen het ernstige die verlies van het koelen capaciteit verhinderen, maar ook verhinderen de dauw op buiten van de pijpen wordt gevormd.


Onderhoud
1.Keep koelmiddel en olie in schoon en vochtdicht om vochtigheidsverontreiniging te vermijden. Behoeftevacuüm om vochtigheid na onderhoud op om het even welk deel van het koelsysteem te verwijderen en alvorens het werk opnieuw te beginnen.

2.Keepclean voor binnen letfilter van de harder. De regelmatige inspecties worden vereist, vooral voor de zuigingspassage van compressor kan daar slakken lassen en pipesrust. Er is teveel vuil op de zuigingsfilter, die aan breukfilter zal veroorzaken, en de deeltjes lekken in compressor.

3.Keep maak voor de oliefilter schoon. Als er een verhoging van druk-daling is, wijst het erop dat er vuil is, en het is noodzakelijk sluiten thechiller om schoon te maken of te vervangen theoilfilter. De compressor loopt onder hoge druk-daling voor een lange termijn, die zal veroorzaken om de lagers van ofcompressoroilanddamage vroeg uit in werking te stellen.

4.Avoid de koelere compressor van wordt geblokkeerd door vloeibaar koelmiddel. Zorg ervoor dat er genoeg en de geschikte zuigingsaccumulator aan avoidcharge vloeibaar koelmiddel in de compressor oververhitten. Het vloeibare koelmiddel zal tocut de levensduur van de compressor, en volledige schade aan de compressor in de extreme omstandigheden veroorzaken.

5.Protect de compressor tijdens sluitings forlong-termijn. Als zouden non-operational sluiting voor een lange termijn, en dan de compressor moeten aan lage druk worden gezogen en dan met stikstof of olie worden gevuld.

6. zolang de compressor duidelijke verandering in trillingsniveau toont, zouden het lawaai, of de prestaties in op om het even welk ogenblik, het preventieve onderhoudsinspecties moeten nemen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Harder in de Winter te handhaven  0